söndag 28 februari 2010

Grillkryddad hokifile med bacon,bönor och mango


4 pers
800 g hokifile
1-2 pkt bacon
300g haricots verts ( frysta)
2-3 dl mango ( fryst)
grillkrydda ( kockens)
ev salt, svarpeppar
Att steka i flytande smör & rapsolja

Skär fisken i mindre bitar krydda med grillkrydda. Stek fisken tills den blir färdig ca 4 min på var sida. Fräs baconen till den blir knaperstekt. Fräs bönorna men baconen en liten stund och ha i mangon låt steka med någon minut salta och peppra.servera med bulgur och ev en klick gräddfil.

Denna kombination av bacon fisk mango och grillkrydda är så god. Med tinad fisk, bönor och mango är denna rätt färdig inom 20 min.
Receptet har jag hämtat från buffe tidningen 2005 nr6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar